Hitta din träningsform

Funderar du på vad som skulle kunna passa dig när det kommer till träning? Det finns massor att välja bland och vi har tidigare på denna sajt tagit upp en hel del olika sporter som kanske kan passa. Att hitta din träningsform kanske man inte gör genom en artikel på nätet men vi kanske kan inspirera dig en del.

Cykel

Cykel, framförallt på sommaren är ett lysande sätt att komma ut och röra på sig. Det är en skonsam träningsform som kan ge dig bra med motion. Har du ingen cykel så kan vi rekommendera att ta dig en titt hos Cykelkraft som säljer cyklar online. Du hittar allt från racers till vardagscyklar.Du får även en skön naturupplevelse när du ger dig ut med cykel. Det kanske även kan passa resterande familjen och alla kan ge sig ut på kortare äventyr även barnen inte är så stora.

Simning

Simning är än mer skonsam för en kanske redan sliten kropp. Har du inte tränat så mycket tidigare så gäller det som med all träning att börja försiktigt och öka träningsdoserna allt eftersom. Expressen skriver en bra artikel om just simning som träningsform.Efter ett pass med simning så kan det också vara skönt att sätta sig i badhusets bastu en stund för avkoppling och mjuka upp lederna ytterligare något. Många badhus idag har även andra aktiviteter som familjen kan ägna sig åt medans du simmar några bassänglängder.