Sport och spel, det vi är intresserad av

Välkommen till sadsmilesblogg.se, här kommer det att skrivas om det mesta på nätet, kanske med fokus på idrott, träning och spel då det är det som vi är mest intresserad av. Vi som skriver är Johan, Erik och Peter. Alla har vi på ett eller annat sätt hållit på med någon sport och även hållit på med dataspel i yngre dar. Trots att vi blivit lite äldre så tycker vi om sport och spel på alla olika sätt.

Johan

Johan tycker bäst om fotboll och World Of Warcraft och kommer garanterat att skriva dessa texter. Träning är också något som Johan är intresserad av och han kommer att för det mesta stå för dessa texter.

Erik spelade hockey i en lite högre liga än oss andra och kommer naturligtvis att skriva om hockey, men han är också en inbiten pokerspelare så det blir han som får ta hand om den biten.

Peter är väl den som har minst sportintresse men desto mer intresserad av dataspel och allt som har med datorer att göra. Det är också han som fixat oss denna sajt och sett till att vi börjar skriva.

Vi har väldigt roligt då vi träffas och spelar något tillsammans eller bara umgås för att det är skojigt. Därav namnet på vår sajt, vi brukar inte ha ledsna miner när vi är tillsammans.